View unanswered posts | View active topics
It is currently Tue Sep 07, 2010 7:57 am

Reply to topic  [ 10 posts ] 
Programe noi aparute 
Author Message

Post Programe noi aparute
Nero 9

Nero 9 permite rularea accelerată a filmelor HD şi manevrarea conţinutului Bluray. Precedentele două versiuni ale pachetului Nero au fost mai degrabă nişte finisări şi au încercat cu tot dinadinsul să rămână în atenţia utilizatorilor prin adăugarea unui număr semnificativ de funcţii (utile de altfel), dar care nu erau neapărat necesare. Trend-ul se menţine, iar odată cu versiunea 9, Nero este suportat complet de Windows Vista şi aduce funcţii speciale doar pentru acesta: gadget pentru Sidebar cu care se poate manevra tunerul TV (dacă este recunoscut de Media Center) plus un modul special pentru Windows Media Center din Vista. Sunt detectate până la patru tunere şi pot fi folosite pentru efecte de tip Picture in Picture. Tot legat de partea multimedia, Nero 9 poate extrage automat către formatul MP3 sunetul din materialele video înregistrate. În cazul melodiilor, se pot detecta informaţiile legate de artişti, copertele albumelor şi pot fi prezentate pe desktop. Modulul de authoring pentru DVD-uri/materiale Blu-ray are acum posibilitatea de a extrage doar scenele pe care le dorim pe sursa HDV şi de a crea materiale deosebite împreună cu meniurile (animate acolo unde este cazul) de înaltă calitate. Din numărul mare de opţiuni pe care Nero 9 le propune, oricine poate găsi extrem de utilă măcar combinaţia Nero ShowTime (playerul video cu suport pentru filmele în format HD), Nero Burning ROM (vechiul program de inscripţionare, aproape neschimbat) şi Nero Recode (pentru conversia materialelor DVD în formate proprii). Şi celelalte module din pachet se pot dovedi utile, deşi se găsesc soluţii şi mai bune.

Concluzie: Pachetul Nero s-a desprins de ideea de bază - inscripţionarea de CD/DVD-uri/Blu-Ray, dar rămâne în centrul atenţiei.

Attachments:
file_42_271.jpg
file_42_271.jpg [ 29.17 KiB | Viewed 147 times ]
file_2_5.png
file_2_5.png [ 15.42 KiB | Viewed 147 times ]
file_4_45.JPG
file_4_45.JPG [ 30.19 KiB | Viewed 147 times ]

Fri Mar 12, 2010 1:59 pm
Profile

Post SONY SOUND FORGE AUDIO STUDIO 9.0E
Sound Forge a trecut prin mai multe schimbări de-a lungul timpului. Odată cu versiunea 9, a fost introdus şi suportul pentru Windows Vista împreună cu alte elemente ce îl încadrează în categoria programelor profesionale de editare audio.Noua versiune permite editarea şi înregistrarea secvenţelor audio pe mai multe canale, maximum opt. Nici background-ul muzical al filmelor nu a fost neglijat, existând posibilitatea operării pe XDCAM, XDCAM HD (produse tot de Sony) sau Windows Media (.wma, .wmv). Permite de asemenea ataşarea unei coloane sonore oricărui videoclip. Cadrele acestuia pot fi interpolate când randarea se face la un frame rate ridicat. Versiunea 9 face mai simplă editarea între canalele audio, permiţând folosirea drag &drop. Tot pe partea de editare au fost introduse noi opţiuni ca wet/dry mix sau crossfade, alături de care puteţi folosi unealta Channel Converter pentru fişierele audio pe mai multe canale. Tot ca o noutate, Sound Forge foloseşte serviciul Gracenote MusicID Media Recognition, care permite preluarea informaţiilor despre track-urile ce sunt importate de pe CD-urile audio. Programul suportă înregistrarea şi edita rea secvenţelor audio cu rezoluţii de 24 şi 32 de biţi pentru o fidelitate ridicată a audiţiei. Sunteţi totuşi limitaţi la acest capitol de dispozitivele hardware instalate pe sistem. Aplicaţia permite previzualizarea fişierelor media înainte de a fi importate prin folosirea ferestrei Media Explorer. Importul se poate face şi prin simplul drag&drop.

Concluzie: Chiar dacă suportul pentru MIDI este limitat şi trebuie să plătiţi bani în plus pentru a modifica parametrii plugin-ului Dolby Digital AC3, Sound Forge rămâne soluţia ideală pentru editarea track-urilor audio de orice fel.

Attachments:
file_45_28.jpg
file_45_28.jpg [ 64.16 KiB | Viewed 145 times ]

Fri Mar 12, 2010 2:01 pm
Profile

Post Re: Programe noi aparute
Am si uitat de sound forge..daca nu vedeam postul...ce ma mai distram cu programelu asta in trecut.. cu functiile alea de modificare voce..nu mai retin exact comenzile :))...the best ;)

Sat Mar 13, 2010 4:46 pm
Profile

styu dar daca doresti am sa caut si o sa atasez sa il puteti downloada

Sat Mar 13, 2010 5:35 pm
Profile

Daca te rog pako,pune-l,am o intrebare,cuvintele nu se pot modifica,nu ?:|

Sun Mar 14, 2010 7:27 pm
Profile YIM

am gasit un program ce poti mixa piese
se numeste virtual dj dar are o perioada trial de 30 zile ;) puteti mixa orice piesa dorit k alta s imai sunt cv sunete pe ackolo ;) dati click aici !

Tue May 04, 2010 1:47 pm
Profile

am gasit un codec pentru toate windowsurile :)
il puteti lua de aici

Mon May 31, 2010 8:41 am
Profile

A iesit de curand si Ubuntu 10.04. Se misca incredibil de rapid fata de Windows si se gasesc cam toate programele de care ai nevoie pt platforma Linux. Oare merg redirectele noastre daca le-am deschide in Linux? :D

Tue Jun 15, 2010 8:14 pm
Profile

Probabil ar merge dar doar prin wine sau alt program de emulare.

Tue Jun 15, 2010 11:16 pm
Profile YIM

aha da da

Wed Jun 16, 2010 2:59 pm
Profile
Reply to topic   [ 10 posts ]